Beschrijving: Macintosh HD:Users:mvanherk:Desktop:©Petrina-D1Kampioen-23.jpgTekstvak: Ik stel mij graag aan u voor

Ik ben Marjolijn van Herk de kracht achter life-lijn. Ik regel al jaren zaken voor mensen en bedrijven op het gebied van inrichten van winkels, huizen of beurzen. Organiseren is mij met de paplepel meegegeven  en kan een belangrijke rol spelen om een stressvolle periode rond verhuizen zo goed en rustig mogelijk te laten verlopen.

In de jaren dat ik teams en mensen coachte op het gebied van opruimen en inrichten van beurzen, winkels en huizen ben ik erg veel zaken  tegengekomen waardoor ik de keuze heb gemaakt om een bedrijf op te zetten om mensen te ondersteunen die dit zelf niet willen of meer kunnen of niemand hebben om alle zaken rond verhuizen te regelen.

 

 

 

Want wat komt er allemaal niet bij kijken. Wij nemen alle zorg rond verhuizen uit handen en we willen dat de persoon die ons het vertrouwen geeft om het project te ondersteunen ook een goed gevoel heeft bij verhuizen en dat het huis een thuis mag worden.

Wij worden ingehuurd door particulieren of gemeente. Samen met de klant nemen we door wat nodig is en wat we uit handen nemen of juist samen kunnen oppakken, het is maar net wat nodig is om het project  tot een mooi thuis te maken.

 

 

 

 

Hartelijke groet,

Tekstvak: Beschrijving: Macintosh HD:Users:mvanherk:Desktop:IMG_1069.PNG